hits

Norske slumdogs

Norske slumdogs finner veien til Demokratene. Anført av en Vidar Kleppe som ikke tolererer mennesker med andre kulturer eller hudfarge appeller partiet i hovedsak til simple nordmenn som i sine feberfantasier drømmer om politiske drap og statskupp.

Listetoppene i Ålesund og Kristiansund har med sitt blotte nærvær ytterligere understreket behovet for politisk slamsuging i Norge. De politiske toppene til Demokratene er siktet for trusler mot Regjeringen. Om truslene er egnet til å fremkalle alvorlig frykt for liv, legeme eller helbred får domstolen ta stilling til. Jeg sitter mer igjen med en følelse av oppgitthet enn frykt for politisk drap og statskupp. Den sterke mediefokuseringen har vært interessant. Gjennom media har vi alle fått innsyn i et ellers lukket, naivt og fordummende politisk miljø.

Naivt og fordummende politisk miljø

Disse sanne Demokratene er motstandere av innvadrere, andre kulturer og det multikulturelle. Disse sanne demokratene bruker gjerne vold for å få gjennomslag. De representerer sikkert verken deg eller meg. Nordmenn flest har staute verdier og vi er kjent for å være både tolerante og imøtekommende, selv om det også finnes norske utskudd. Disse Demokratene er slike utskudd. De er bare usle, intolerante og ekskluderende nordmenn på grensen til det tilbakestående. Dette er undergrunnspolitikere, ustelte og usjarmerende i sin form, og blottet for folkeskikk og sunne verdier. Hatet mot fremmede mennesker, kulturer og religioner skygger for det klare, vidsynte og saklige. Dette er Demokratene som ikke forstår noe av demokratiet, og hvor enkle samfunnsmekanismer blir kompliserte konstruksjoner. Demokratene er i sin tomhet skjødesløse, ikke strategiske eller beregnende, og noen minutters eksponering på skjermen viste oss at listetoppene sannsynligvis har mer enn nok med å komme seg opp av sengen om morgenen.

Demokratene er i sin tomhet skjødesløse

Ifølge Vidar Kleppe er listetoppene nå ute av partiet. Det endrer likevel ikke på at Demokratene er partiet for norske slumdogs. Høstens lokalvalg er en egnet anledning til å stemme Demokratene til de evige jaktmarker, og et endelig farvel til en tarvelig Vidar Kleppe. Den norske samfunnsdebatten blir rikere uten Vidar Kleppe og hans våpendragere. Fremmedhat er ikke politikk, men noe stusselig og stakkarslig som ikke har plass i en seriøs politisk diskusjon.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar